A BERMUDA-HÁROMSZÖGBEN TÖRTÉNT ELTŰNÉSEKÉRT EGY HATALMAS MÁGNESES KRISTÁLY A FELELŐS!

Mike Walters szerint megoldódott a rejtély.


A világ legnagyobb mágneses kristályát találták meg a Bermuda-háromszögben.
Walters már több, mint húsz éve tanulmányozza a Bermuda-háromszöget és a benne történt eltűnéseket. A Bermuda partjainál merülve felfedezett 30 méter mélyen egy hatalmas kristályt, ami szerinte a legnagyobb, amit valaha láttak. Ő csak 3 méternyit látott belőle,de az állítja, hogy 15 méter is lehet és 1,5 méter széles, élénksárga színű és fényt bocsájt ki magából, amit a felszínről tükröződő napsugarak is okozhatnak.


A kristály érdekes tulajdonságokkal bír, vonzza a fémtárgyakat és minden elektronikus készülék meghibásodik a közelében.


Walters  azt állítja, hogy a kristály teljesen fedetlen volt évekkel ez előtt és hatalmas mágneses erővel bírt ez okozhatta a rengeteg hajó és repülő eltűnését. Állítása szerint több hatalmas homokkupac van a kristály körül és ezek rejthetik a lezuhant maradványokat.


Az utóbbi időben több kutató is vele merült, hogy megvizsgálják a kristályt, de már csak homokkupacokat találtak a mélyben, amiről ő azt állítja, hogy a kristályt befedte a homok, így legyengült a mágneses energiája és ezzel magyarázza, hogy nem volt mostanában eltűnés a háromszögben.

Attól fél, ha újra látható lesz a kristály és esetleg a viharok miatt teljesen eltűnik róla a homok ismét elkezdődnek az eltűnések.

 

Szólj hozzá

comments