A HOSSZÚ ÉLET TITKA, HOGY HAGYMÁT TEGYÜNK A TALPUNKRA

A Kínaiak élnek a legtovább.


Hongkongban átlagosan 86 évig élnek az emberek.
Bár a város láttán az egészséges életmód az ember utolsó gondolata, a lakók valamit még őrizhetnek ősi kincseikből és szokásaikból. A legtöbb hongkongi ember még 70-80 évesen is vígan munkába jár, szabadidejében pedig fitten tartja magát. A város modernsége az egészségügyi rendszert is érinti, így a betegségek megelőzésében, kezelésében élen járnak.


Az egyik és leg fontosabb titkuk, hogy éjszakánként hagymakarikát tesznek a zoknikba. Évszázadok óta alkalmazzák ezt a módszert.


Rájöttek, hogy a láb és a szervek között közvetlen kapcsolat van, hiszen a talpban található az összes idegvégződés. A lábunkban körülbelül 7000 neurális végződés van, ami közvetlen kapcsolatba áll a belső szerveinkkel.
Ha hagymát helyeznek, a talpra az segít felszívni az összes baktériumot, ami így nem tud bejutni a szervezetbe. Ez a módszer az egyik leg ősibb méregtelenítési módszer.


Azt mindenki tudja, hogy a hagy ma megöli a baktériumokat, tisztítja a bőrt, és a vérárammal is csodát művel, megtisztítja a szervezetet, tehát hagymát a talpra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments