A REINKARNÁCIÓ BIZONYÍTÉKAI

Az embert mindig is foglalkoztatta a halál utáni ismeretlen titokzatosság, és ma már nagyon sokan vannak meggyőződve arról – amit többek között a buddhizmus is tényként kezel –, hogy földi halálunkkal nem ér véget életünk és fejlődésünk. 


Lehetséges az újjászületés? Van élet az élet után? Ezek olyan kérdések, melyeket a tudomány évszázadok óta feltesz, a keleti vallások pedig tényként kezelik őket. Van-e egyáltalán igazságalapjuk?
A reinkarnációt és az abban hívőket gyakran éri az a támadás, hogy a lélekvándorlás nem létezhet, mert nincs rá megfelelő bizonyíték.

loading…


Többen, többféleképpen próbálják bizonyítani:
Álom:

Érezte már álmában mintha járt volna már itt vagy látta volna már ezt az embert vagy tudta merre kell mennie?Egyesek szerint az álmok, emlékképek és előző életek össze függése.Léteznek azok az álmaink,amikor az egész annyira képzeletmentesnek tűnik, amikor úgy érezzük ébredés után, a múltba repültünk vissza. Egyes álomfejtők ezeket is képzelgéseknek vélik.
Halál közeli élmény:
Az emberek néhány százaléka élte már meg a klinikai halál állapotát, akiknek kb. 30%-a számol be csodálatos élményekről.
Hallják, amint az orvos vagy a nővér megállapítja a halálukat, holott ők világosan érzik, hogy nem haltak meg.Látják amint fekszenek és be tudnak számolni minden apró részletről, holott akkor küzdenek az életükért.Ekkor egy alagutat pillantanak meg, ami vonzza őket szeretetet és boldogságot sugároz magából.Itt figyelmeztetik őket, hogy még dolguk van a földön és kénytelenek visszatérni a testükbe.Ezeknek az ebereknek teljes mértékben megváltozik az életük miután megtapasztalták ezeket az élményeket.Arról számolnak be, hogy megváltozik az értékrendjük és életcéljuk módosul.Elmúlik a haláltól való félelmük.

loading…A kvantumfizika:
Robert Lanza az észak-karolinai Wake Forest Orvostudományi Egyetem professzora azt állítja, hogy a halál illúzió, hogy a halál és a halhatatlanság is egy olyan világban létezik, aminek nincsenek térbeli és időbeli határai.Az elmélet szerint végtelen számú párhuzamos világ is létezik egymás mellett egyidejűleg. Lanza szerint minden, ami akár meg is történhet, meg is történik a multiverzumban, így a halál a hagyományos értelmében nem létezhet.
Szerinte az élet olyan mint egy évelő virág ,ami a halála után újra kinyílik.
Regressziós hipnózis:
Regressziós hipnózisban történő visszavezetések ,amelyek többségét szakértők magnó-, illetve videofelvételen őrzik. Ezek a felvételek tehát szintén az előző életekről tanúskodnak, hiszen a mély, álomszerű hipnózisban lévő páciens hangosan számol be múltbéli események átéléséről. A vele a múltban történt cselekmények és események sorát a hipnózis során a jelenben megélt valóságként beszéli el, úgy írja le, mintha az most zajlana. 

loading…Kisgyermekek:
Nyolc éves kor alatt lévő gyermekek más szülőkről, ismeretlen helyekről és szituációkról beszélnek.Dallamokat énekelnek amik teljesen ismeretlenek,nem érthető, idegen nyelven beszélnek. Ekkor még őrzik az előző életből fakadó emlékeket, és bár foszlányokban vagy részleges képeket közvetítve jelennek meg ezek, tökéletesen rávilágítanak arra a felismerésre, hogy ezek az emlékek kizárólag előző életekből származhatnak. 
De a leggyakrabban egészen máshonnan szerzünk tudomást előző életünkről. Sokszor hobbikból,ha különös vonzalmat érzünk valami iránt, kedvelt úti célokból, szeretett zenékből, indokolatlan félelemből, vagy egy előző élet tudat alatti emlékeiből következtethetünk meghatározott helyekre, időkre, ahol, és amikor egy illető élhetett.-Világom.hu

Szólj hozzá

comments