A RENDŐRSÉG NAGY ERŐKKEL KERESI, A 10 ÉVES GYEREKEK ZAKLATÓJÁT

A BRFK nagy erőkkel keresik azt a 20-25 év közötti férfit, aki a főváros Xlll. kerületében erőszakoskodott egy 10 éves gyermekkel.


Az ismeretlen férfi még decemberben a  Frangepán utcai társasházban egy liftnél megfenyegetett, majd kikezdett egy 10 éves kislánnyal. Az elkövetőt azonban megzavarták, ezért akkor elmenekült a helyszínről.
A rendőrség szerint feltehetően ugyanez a férfi zaklatott hétfőn kora délután a Petneházy utca egyik társasházában is. A házba lépve az általa követett gyermekkorú lány száját befogta, megfenyegette, molesztálta, majd távozott.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a grafika, a fotó vagy a videofelvétel alapján a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

 

Szólj hozzá

comments