AZ IGAZSÁG! EZÉRT NEM ENGEDIK A RÁK GYÓGYÍTÁSÁT

Rengeteg embert diagnosztizálnak nap mint nap rákkal.


loading…Az 1900-as években minden 20-ik embernél állapították meg
Az 1940-es években minden 16-ik embernél
Az 1970-es években minden 10-ik embernél
Manapság minden 3-ik ember rákos megbetegedéssel küzd.


Lehet azt mondani, hogy világméretű járvánnyá nőtte ki magát sajnos.


És hogy ezt minek köszönhetjük?


A rengeteg génmódosított élelmiszer,vegyszer kezelt zöldségek, gyümölcsök, a húsokban is tartósítószer van, egyre nagyobb sugárzás ér minket minden nap: mobiltelefon, Wi-Fi, telefontornyok. AZ elektromágneses sugarak, amit a tv, monitor kelt, mikrohullámú sütő. Mindenben egyre több a cukor, stresszes életmód, alváshiány… sorolhatnánk.  És ne hagyjuk ki a chemtrailt sem, amivel nap mint nap  mérgező vegyi anyagokat permeteznek, melyek megmérgezik és butítják a lakosságot.

loading…Miért nem tesznek ellene semmit?


Nagyon egyszerű. A hatalmas gyógyszercégek legnagyobb bevételét a rákos megbetegedések elleni kezelések biztosítják. Épen ezért a betegek életben tartása a fontos számukra, és nem pedig a gyógyításuk, az a jó, ha visszajárnak a kezelésekre. Pontosan tudják meddig lehet mérgezni a szervezetünket.


Három rák elleni szerből kettő önmagában is rákkeltő ezért van az, hogy 20 kemoterápiával kezelt betegnél, csak 1 esetében figyelhető meg javulás. Amikor elkezdenek kezelni egy embert nagyon gyorsan figyelhető meg a szervezet leépülése, és ezt nem a rák okozza.


Dr. Robert O. Young szerint:


„1.A rák nem egy sejt, hanem egy mérgező, savas folyadék.
2.A rákos sejt egy olyan sejt, amit az anyagcsere savjai, illetve bélsavak betegítettek meg.
3.A tumor pedig nem más, mint a szervezet védekező mechanizmusa, hogy tokba zárja a megbetegített, megmérgezett sejteket a felhalmozódott savaktól, amelyek nem távoznak a vizelettel, az izzadással, a széklettel vagy a légzéssel.
4.A tumor a szervezet megoldása arra, hogyan védje meg az egészséges sejteket, szöveteket.
5.A tumor a szervezet védekezése a folyamatos savdózis ellen.
6.A rák (jóindulatú daganat), egy olyan általános savas állapot, ami a test leggyengébb pontját támadja meg – tehát nem egy lokalizált problémáról van szó.
7.A rosszindulatú daganat okozta áttétek (metasztázis) esetén pedig olyan lokalizált savakról van szó, amelyek úgy betegítik meg a többi sejtet, mint a rohadt alma a körülötte levő egészséges almákat.
8.Olyan nem létezik, hogy rákos sejt, olyan sejt létezik, ami valaha egészséges volt, és a savasodás következtében megbetegedett.
9.A tumor nem maga a probléma, hanem a megoldás a többi sejt, szövet megóvására.
10.Minden tumor tokba zárt sejteket jelent, ami ugyanúgy romlik meg, mint egy banán.
11.Minden tumor savas folyadékban helyezkedik el. Ebből pedig ciszta képződik. A cisztát általában a tumorral hozzák összefüggésbe.
12.Az egyetlen megoldás azokra a savas folyadékokra, amelyek végeredményben arra a következményre vezetnek, amit az orvostudomány ráknak hív: lúgosítani és energiával feltölteni a testet.
13.A rák kialakulása nem genetikus! A helytelen életmód és étrend vezet el a kialakulásához. 
14.Összefoglalva: az emberi szervezet eredetileg lúgos, aztán a szervezet működésével, funkcionálásával savas állapotú lesz. 
15.A szervezet lúgosításának legjobb módja, ha természetes, lúgosító folyadékkal töltjük fel a testet.
16.A rák gyógymódja a testfolyadékok lúgosításában rejlik, nem pedig a beteg szövetek kezelésében. „

loading…


 

Szólj hozzá

comments