AZ IGAZSÁGOT MINDENKINEK TUDNIA KELL! OSSZÁTOK MINÉL TÖBBEN

A Parlagfű latin neve Ambrosia Artemisiifolia, a világ legkomplexebb GYÓGYNÖVÉNYE, nevének jelentése: Az Istenek eledele.


Azért lett parlagfű a neve, mert műveletlen területeken nő meg leginkább.
Az őseink szent ként kezelték ezt a növényt, mivel minden fajta megbetegedést képes meg gyógyítani.


Hatásai: vértisztító, szárító, hurut- és nyálkacsökkentő, lázcsillapító, sebfertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, immunrendszer-erősítő, méregtelenítő, általános szöveti és nyirokrendszer-tisztító, burjánzó szövetet és daganatot gyógyító. Közérzetjavító, erőnlétfokozó, általános erősítő, energizáló és regeneráló hatású. Fertőtlenítő, emésztést fokozó, étvágycsökkentő, vércukorcsökkentő, gyomornyugtató és -erősítő, zsírégető, testsúlycsökkentő. Idegnyugtató, idegerősítő, gombásodás-, allergia- és asztmaellenes hatású, légzéskönnyítő. Féregűző, csökkenti a candidafertőzést. Fokozza a vele együtt beadott növények, gyógyszerek hatékonyságát. 


Használhatjuk forrázva: Hangszálgyulladás vagy a hangszál megerőltetése, valamint rekedtség esetén forrázatát gargalizáló öblítőként alkalmazhatjuk, naponta többször. A nyelőcső felmaródásával keletkező égő, fájó érzést hűs forrázata szintén csökkenti. A gyomor hurutjait radikálisan csökkenti, a gyomorrontás tüneteit meglepő gyorsasággal szünteti. Erősíti az émelygő, gyengén emésztő gyomrot. Esetleges fertőzéseit, erjedéseit sikeresen kezelhetjük a növény forrázatának kúraszerű fogyasztásával. Fokozza a gyomortartalom feldolgozását, segíti a továbbhaladását.
Gyógyítja a rákos megbetegedéseket.
Ez a növény egy gyógyszertárban kapható gyógyszer tulajdonságait, mind magában hordozza. És mind ezt úgy, hogy nem okoz mellékhatásokat.


Nem a parlagfű az igazi allergia okozója, mivel a pollenjei egy úgy nevezett védőburokkal vannak körbevonva, hanem a légszennyezés, a por, a gyárak füstje. Ezek a légszennyezések sajnos semlegesítik a pollen körülötti védőburkot.
Készítettek egy kutatást, miszerint a várostól messze lévő parlagfűvel teli területre vittek gyerekeket játszani. az eredmény az lett, hogy egyik gyereknél sem léptek föl allergiás reakciók, de amint visszaértek a városba azonnal elkezdtek tüsszögni, köhögni és az orruk is folyt.


Azért akarják ki irtani a parlagfüvet, mert ha az emberek rájönnek a gyógyhatásaira nem lesz, aki megvegye a gyógyszereket. A MÉDIA HAZUDIK NEKTEK, és a kígyó jelképű méreggyárakkal, a "gyógyszer"iparral karöltve hadjáratot folytatnak ez ellen az univerzális gyógynövény ellen.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments