BORZALMAS! TÖBB ORVOS SZÁNDÉKOSAN DIAGNOSZTIZÁLT RÁKOT AZ EGÉSZSÉGES “BETEGEKNÉL”! A PÉNZ MIATT!

Szinte hihetetlen, az a hír ami mostanában látott napvilágot!


Sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy orvosokat buktatnak le azzal a cselekedettel, amivel az esküjüket is megszegik. Egészséges embereken diagnosztizálnak rákot, hogy gyors pénzhez jussanak a kemoterápia használatával és a hálapénz elfogadásával.

Sajnos szinte már nem is csodálkozhatunk ezen, mivel az egész rákkutatási iparág egy nagy hazugság az elejétől a végéig. A befolyt pénzeket a sugár és a kemoterápia kutatására fordítják, ahelyett, hogy a megelőzési technikára fordítanák. De persze érthető, mivel a megelőzés nem termelné a pénzt, de a betegek lemérgezése annál inkább.


Dr.Farid Fata orvost Michiganban bíróság elé állították, ahol beismerte, hogy szándékosan diagnosztizált egészséges embereknél rákot, hogy a kemoterápiás kezelés alatt minél több pénzhez juthasson.
Dr. Sayed Mohammed nyugalmazott onkológus azt mondta, hogy már több mint 15 évvel ez előtt kezdte el látni ezt, hogy orvosok csak a pénz miatt diagnosztizálják a betegségeket. "Sok ilyen gátlástalan orvos olyan, mint a lelkiismeret nélküli üzletember. Az egyetlen különbség az, hogy az egészségünk és a bizalmunk a kezükben van – egy nagyon veszélyes kombináció, ha pénzről van szó," 
Ez mindig is a pénzről szólt és arról is fog szólni. A kemoterápia nem meggyógyítja a szervezetet, hanem lassan elpusztítja.


A kemoterápia növeli a rák növekedését és a halálozási arányt. A legtöbb beteg, aki kemoterápiás kezelésen vesz részt vagy meghat, vagy 10-15 éven belül valamilyen betegség miatt hal meg, mivel a kemo tönkreteszi az immunrendszert, a betegek gyakorlatilag a kezelés után tartósan beteg állapotba kerülnek egészen a halálukig.
 
Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Forrás

Szólj hozzá

comments