BULIKRÓL IS ELRABOLHATNAK A SZERVKERESKEDŐK! ( EZZEL A MÓDSZERREL)

Ismét egy megrázó történetet tettek közzé az egyik közösségi portálon, az emberrablások kapcsán.


Borzasztó, hogy az ember lassan már az utcára sem mer kimenni.
KÉRLEK, OLVASSÁTOK EL!!!! AZ ÉLETETEK MÚLHAT EZEN!!

Fontos ügyben írok most:
Szombaton voltam egy party-n a spanommal.
Röviden: megérkeztünk berúgtunk, majd neki láttunk a "veretésnek". A színpad előtt odajött 3 fiatal: egy kigyúrt magyar srác, egy szőke napszemüveges csaj (az extasytól nem volt csak pupillája azért volt a szemüveg) ès egy fél magyar fél Ukrán srác mind a hárman 19-23 évesek lehettek körülbelül 1,5 órát buliztak a velünk majd eltűntek a tömegbe.


Amíg velünk voltak többször kínáltak droggal, üdítővel melyeket nem fogadtunk el.
Rá 30 percre kiszúrtam a tömegből 2 hatalmas borostás férfit, akik hallótávolságban oroszul susmogtak, majd az egyik rám mutatott és elindultak felém.  Életemet annak köszönhetem, hogy addigra józan voltam és felismertem a helyzetet(ha nem egyértelmű lent leírom).


A portások ismerték aput (soron kívül jutottam be satöbbi ezt nem azért emeltem ki, hogy nagyzoljak) így tudtam h segítenek, lebuktam a tömegbe h ne lógjon ki a fejem majd gyorsan az ismerős örökhöz siettem majd elhadartam, hogy meggyőződésem h két szervkereskedő pályázik rám.


Szóltak hogy kerüljek újra a két férfi látótávjába és ha valóban követnek végük, így is lett újra kiszúrtak majd a B pavilon felé vettem az irányt ekkor a biztonságiak látták h a két ukrán is így tett majd rájuk ugrottak és kidobtak őket majd kint a két férfit összeverték, meg köszöntem a segítséget majd pillanatokon belül távoztam.


Ekkor a következő párbeszéd zajlott le, köztem és a kinti (ismeretlen) portások közt:
Én: Elnézést van önök közt olyan, aki jó pénzért hazavinne? 
Walt: Ott egy csomó taxi menj azzal. (Mosolyogva lekezelően)
Én: a parkoló tele ukránokkal.
Walt: Mi van félsz tőlük? (Röhög)
Én: Nem azért remegek mert ilyen jó időben fázom!


Arrébb mentem és rendeltem egy kocsit (nem véletlen nem taxit) majd amíg ki nem ért az autóm kint a portásokhoz és a bejárati kamerákhoz közel maradtam.
Mikor megjött a kocsim, úgy szaladtam oda mintha az életem múlna rajta (így volt ). Majd a parkolóba érve hallom, hogy a taxisok akik a részeg fiatalokat szállítják haza, mind a kocsi mellet állnak és oroszul bájcsevegnek éppen hogy át érve köztük beugrok a kocsiba és úgy ordítottam a sofőrre mintha bankot raboltam volna, hogy hajts, majd látom a visszapillantóba h 4db kedves  taxi van a nyomomban a sofőröm szerint nem követtek ezért szóltam hogy ne a címre menjen hanem korozzon kicsit vele és ekkor belátta hogy nincs olyan kanyar ahova a kedves taxik nem követnek. Ekkor addig játszottuk ezt, amíg egy piros lámpa és egy rendőrautó nem fogta fel őket. (A rendőr előtt nem hajtottak át a piroson, mert: biztos nem volt a kocsiban fegyver meg nyugtató) Megúsztam. …. egyelőre
Aki nem érti magyarázat: 


Ez egy ukrán bűn szervezet, van a kiválasztó esetemben a fiatal ukrán és a barátai.
Gondolom, ha iszom az italukból, akkor nekem konyec (oroszul halál)
Van a végrehajtó esetemben a két nagydarab ukrán.
Módszer benyugtatóznak, félre vonulsz, elájulsz és visznek, vagy elindulok haza követnek és visznek.
De mondok, jobbat elfáradsz, haza indulsz, beszállsz a megszokott  taxiba beadod a címet de oda már nem jutsz el.( Ha szimpi vagy nekik) ilyenkor a kiválasztó is és állott végrehajtó is a taxis.


Ne sétáljon senki olyan helyen ahol se ember se kamera, ha elrabolnak ne próbálj hívni dobd a telót az ülés alá bekapcsolt gps-el (ha olyan helyen sétálsz előre kapcsold be, jobb ha a kocsijukba eldobod mert úgyis elveszik ha kérdezik kiesett mikor raboltak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Szólj hozzá

comments