EGY FÉRFI, AKI 45 PERC UTÁN VISSZATÉRT A HALÁLBÓL

Sokkolta az Ohioi kórház dolgozóit, amikor meglátták, hogy a közel egy órával ez előtt elhunyt férfi visszatért az életbe „csak úgy”.


A 41 éves Brian Millert szívrohammal szállították a kórházba miután munka közben erős mellkasi fájdalmat érzett, ekkor már tudta, valami nincs rendben és azonnal hívta a mentőket.A mentősök megállapították, hogy szívrohamot kapott, de a kórházban rosszabb lett az állapota, leállt a szíve. Az orvosok azonnal meg kezdték az újraélesztést, és sikerült visszahozni az életbe, se csak két percre.
Ezután ismét elkezdtek küzdeni az életéért, de a hosszas küzdelmek után megállapították a halálát. Ez után jött a döbbenet, amikor közel egy óra elteltével az orvosok meglátták, hogy Brian, akinek megállapították a halálát sétál a folyosón.


Ezt mesélte el a túlvilágról:
“Az egyetlen dolog, amire emlékszem, hogy elkezdtem látni a nagy sötétségben a fényt, aminek a hátterében gyönyörű virágok voltak. A nemrég elhunyt édesanyám közeledett felém, ami a legszebb dolog volt az egészben. Arca kisimult volt, vidám, szinte sugárzott róla valami szavakba önthetetlen dolog. Megragadta a karomat és azt mondta nekem, hogy még nincs itt az ideje annak, hogy vele maradjak, vissza kell mennem. Elengedett, én csak álltam szótlanul, majd ő eltűnt a fehérségben, én pedig már a kórházi ágyon tértem magamhoz egy sötét szobában. Nagyon örülök, hogy visszatérhettem az élők közé, és annak is nagyon örülök, amit a túlvilágon tapasztaltam. Ezek után biztos hinni fogok a túlvilági életben.”

 

Szólj hozzá

comments