EGY PILÓTA VALLOMÁSA! ÍGY MÉRGEZIK AZ EMBEREKET A CHEMTRAIL-EL

Egy magyar pilóta nem bírta tovább és úgy döntött, hogy kitálal.


Nem bírta a lelkiismerete tovább, hogy mérgezze, és így megölje az embertársait.

loading…Úgy döntött elmond mindent, mégha az életébe is kerül.
A pilóta 2003-ban végzett a Nyíregyházi Főiskolán pilótaként. Ez után egy évvel mezőgazdasági pilótaként kezdett dolgozni Nyíregyházán. 2006-ban megkereste őt két öltönyös férfi azzal, hogy fiatal, tehetséges pilótákat keresnek egy fapados légitársasághoz, és őt ajánlották a főiskolán. Több éves szerződést is kapott, aminek nagyon örült.
Néhány hónapig minden rendben folyt, amikor is ajánlatot kapott, hogy plusz pénzért heti egyszer-kétszer meteorológiai mérésekre és kísérletekre használt gépet kellene vezetnie.
Azt hitte, hogy az élete most van a csúcsponton.
Leültek vele és elmondták neki, hogy milyen kísérletet is végeznek. Azt mondta valami páráról, esőképzésről beszéltek, de nem is értette igazán a dolgot örült az előléptetésének. Ami kicsit megrémisztette, hogy aláírattak vele egy titoktartási szerződést, amire azt mondták neki, hogy ez teljesen megszokott dolog.
Először csak heti egyszer-kétszer, később egyre sűrűbben fel kellett szállnia egy utasokat nem szállító, átalakított géppel, amit amikorra ő megérkezett, már előkészítettek.


„Felszállás után 6000 méter magasan kellett egy adott útvonalon repülnöm. Ez legtöbbször Románia, vagy Horvátország irányába történt. A folyadékot, amivel feltöltötték a gépet mindig a magyar légtérben kellett kiengednem. Egyszerűen meghúztam egy kart és figyeltem a mérőket, hogy milyen ütemben távozik a folyadék. Körülbelül 30 percig tartott a folyamat, a repülés pedig másfél-két óra.” Vallotta a pilóta.

loading…Egyszer azonban korábban ért ki a repülőtérre, amikor meglátta, hogy mi is történik a gépével.  A tartályokat teljes védőfelszerelésben, maszkokban pakolták fel a gépre. A teherautón, amivel a tartályokat hozták veszélyes savjelzések voltak, illetve le tudta olvasni az alumíniumszulfid és báriumoxid feliratokat. A műveletet az a kétöltönyös ember felügyelte, akik anno őt megkerestek.
Ez után megvárta a felszállása idejét és ugyan úgy tett, mint eddig. Ekkor tudatosult benne, hogy amit évek óta kiengedett az emberekre az mind veszélyes anyag volt.


Ez után, amikor megpróbált beszélni a feletteseivel, azok megfenyegették, hogy aláírta a titoktartási szerződést, és ha beszélni próbál, erről nagy problémái lehetnek belőle, azt is mondták, hogy nem fog sehol munkát kapni. Félt, hogy nem tudja eltartani a családját. Ez után megromlott a feleségével is a kapcsolata. Azt mondta képtelen együtt élni valakivel, akinek az a munkája, hogy embereket mérgez, olyan kisbabákat is, mint az övéké.


Ez után próbált más útvonalakon repülni, ahol kevesebben laknak, de amikor erre rájöttek halálosan megfenyegették, és azt mondták, hogy el sem tudja képzelni, hogy milyen emberek állnak e mögött. Nem lehet felmondani és nem ő az egyetlen pilóta, aki folyamatosan permetez minket.

loading…A CHEMTRAIL tartalma: az amalgám, az ólom, a higany, az arany, az ezüst, a réz, a cin, a cink, a vas, a kobalt, a kadmium és a nikkel. A nehézfémek a szervezetbe nagyon vezetik az áramot, a szövetbe kerülve alapvetően megváltoztatják elektrokémiai tulajdonságait, hormonális és idegrendszeri zavarokat okoznak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments