GYÜMÖLCS, AMI VILLÁMGYORSAN GYŐZI LE A RÁKOT

A rák a leg rettenetesebb betegségek közé sorolják, mert nem túl jó a gyógyulási arány.Rengetegen halnak bele ebbe a belegségbe sajnos.


A betegek és, hozzátartozók képesek lennének bármennyi erőfeszítést megtenni  hogy meggyógyítsák a beteget és megmentsék az életüket. Gyógyszerek és csodaszerek után kutatnak.

loading…A legfrissebb kutatások alapján azt mondják, hogy a szúrszop igazi csodaszer. Olyan anyagokat tartalmaz, ami ha bekerül a szervezetbe számos daganatos sejtet elpusztít. A gyógyszerek és vegyi anyagok nem minden esetben jelentenek önmagukban megoldást.  Ha a betegek kemoterápiás kezelést kapnak, akkor ez rettenetesen legyengíti a szervezetet, a gyümölcs fogyasztása a terápiás kezelések alatt is hatását fejtiki.


Azonban egyéb jótékony hatásai is vannak:  használható bakteriális és gombás fertőzésekben, hatásos a parazitás megbetegedésekben egyaránt, csökkenti a magas vérnyomást, antidepresszív hatású, felveszi a harcot a stressz ellen és a különböző idegrendszert érintő elváltozásokkal szemben is.

loading…


Hosszúkás szív alakú termése eléri a 2 kilogrammot is sötétzöld színű a héja. Húsa fehér színű, benne babszem nagyságú barna magokkal. Illata az ananászéhoz hasonló.-Világom.hu

Szólj hozzá

comments