HATALMAS ÁTTÖRÉS! MEGTALÁLTÁK A RÁK GYÓGYMÓDJÁT! OSSZÁTOK!

Hatalmas áttörés! A rosszindulatú daganatokat pillanatok alatt elpusztítja és az esetek többségében még kemoterápia sem szükséges!

loading…Olaszországban végrehajtották az első emberen azt a műtétet, ami most már sok rákos betegnek reményt adhat.


A műtét során mikrohullámmal felfűtött tűvel pusztították el a más ként nem operálható daganatot, ami már áttétes volt.

loading…A „mikrohullámú termoabláció” szinte elolvasztja a daganatot a szervezetben ez által az elpusztul. A betegek többségénél még a kemoterápia sem szükséges. A műtét után már egy nappal elhagyhatja a beteg a kórházat és mindössze 2 mm-es sebbel jár, amit még varrni sem kell.


A “mikrohullámú termoabláció” magyarázatát a vezető sebész Salvatore Ramuscello mutatta be röviden: –" Ez egy teljesen új kezelés, amely során a mikrohullámú generátorral összekötött, végberendezéses antennát, ultrahang segítségével juttatjuk be, közvetlenül a beteg szövetbe. Az antennában gyorsan növekedik a hőmérséklet, amely szabályozott és lokalizált, így okozva a pusztulását a beteg szövetben a lehető legnagyobb pontossággal. Például a tegnapi beavatkozásnál egy kis 2-3 mm-es bemetszéssel értük el a daganatot és kezeltük közvetlenül a tumort. A hő intenzitását és időtartamát addig alkalmazzuk, amíg a daganat mérete csökken, majd megsemmisül. Ily módon elkerülhető a sebészeti eltávolítás, és a regenerációs idő jóval rövidebb!"

loading…


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/
 

Szólj hozzá

comments