HATALMAS PORT KAVART A PÁRIZSI LOPÁS MIATT ŐRIZETBE VETT FÉRFI TÖRTÉNETE

Felvágottat tett a kabátja zsebébe, ezért őrizetbe vették.


Egy bolt vezetője telefonon tett bejelentést április 18-án délelőtt a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy Angyalföld téri élelmiszerboltban egy férfit lopáson tetten értek, és visszatartják a helyszínen. A férfi felvágottat tett a kabátja zsebébe, amivel fizetés nélkül akart távozni az üzletből, azonban ezt a bolt alkalmazottja észrevette, és a biztonsági irodába kísérte az 58 éves helyi lakost. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.
Nagyon felháborította a történet a hozzászólókat.
Ezeket kommentezték: „Egy régi munkahelyemen is előfordult ilyen, de mi nem a rendőrséget hívtuk, hanem leültettük hátra az étkezőbe és megetettük!!”


„ vajon akkor ki hívja a rendőröket, amikor a lejárt szavatosságú árut kirakják, vagy nem, a pultból kiveszik és felszeletelik, s eladják, nehogy kár érje az üzletet!”


„Kicsi hazánkban nem illik lopni! Kétszáz forintot! Azért börtön jár! Ha milliókat lopsz, megfenyítenek, ha milliárdokat, akkor hős igazságszolgáltatásunk elfordítja a fejét!"


„Pár száz forint és ezért mindjárt rendőrt kell hívni?Ha én lettem volna, az alkalmazott inkább ki fizetem nem alkoholt lopott szegény, hanem kaját, mert éhes volt,és aki milliókat lop? na erről ennyit!”


Neked mi a véleményed?


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments