HATALMASAT EMEL A TARIFÁN A TELENOR

A Telenor Magyarország egyoldalú szerződésmódosításról küldött értesítést az ügyfeleinek.


A Telenor Magyarország február elején 30 ezer levelet küldött ki az ügyfeleinek  melyben a Christopher Laska vezérigazgató és Mike Michel marketing vezérigazgató arról értesíti a címzetteket, hogy február 19-től egyoldalúan módosítják a velük kötött szerződést.
Az üzleti ügyfeleket arról értesítették, hogy előfizetésenként 200 forint kiegészítő havidíjat fognak mostantól kiszámlázni, és hívásonként nettó 3 forinttal növelik a kapcsolási díjat. Ezek a díjjak az üzleti ügyfeleknek havonta akár 100 ezer forint többletkiadást is jelenthet.
A Telenor azt állítja, hogy az általuk alkalmazott szerződésmódosítás nem ad lehetőséget az ügyfeleiknek a szerződésből való kilépésre.
A borítékban emellett volt egy olyan kétoldalas, az ügyfél által aláírandó és a válaszborítékban feladandó szerződésmódosítási formanyomtatvány is – melyben az áll, hogy a felek az üzleti előfizetői szerződést "közös akarattal" módosítják.


Ti mit gondoltok erről?


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments