HIHETETLEN! TE IS VEHETSZ 2400 FT-ÉRT SZÁMÍTÓGÉPET!

Nem átverés 2400 Ft-ba kerül egy bank kártya nagyságú, de teljes értékű számítógép.


Hihetetlen.
C.H.I.P. névre hallgat a 9 dolláros kártyányi komputer, amely Linuxot futtat. Az alaplapnyi eszköz beépített wifit (802.11/b/g/n) és Bluetooth 4.0-t is tartalmaz, így vezeték nélkül netezhetünk vele, és drótnélküli egér, illetve billentyűzet is használható vele. 1 GHz-es a processzora, ennek munkáját 512 MB-os DDR3 RAM segíti, és 4 GB-nyi adat tárolható az eszközön.


A gépet további néhány ezer forintért bővíthetjük akkumulátorral, HDMI és VGA csatlakozókkal és extrákkal. Az akkumulátor 5 órányi időt bír ki töltés nélkül. Magyarországi rendelés esetén még kb. plusz 5000-Ft a szállítási költség, de még így is nagyon olcsónak számít.
Ha megérkezett az eszköz már csak össze kell kötni a monitorral, billentyűzettel és egérrel, és már használható is, böngészésre, játékhoz, e-mailezésre, torrentezéshez, videózáshoz stb. a gépen Linux-alapú operációs rendszer fut.


A C.H.I.P-t itt rendelheted meg, és tudhatsz meg róla többet.


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Szólj hozzá

comments