ÍGY VÉDEKEZHETSZ AZ ITALBA TETT DROGOK ELLEN! KÖRÖMLAKK, AMI A DROG HATÁSÁRA ELSZÍNEZŐDIK.

Zseniális, amit négy egyetemista srác feltalált.


Rengeteg lány életét mentheti meg az a találmány, amit négy egyetemista készített.
A hallgatók a North Carolina State University anyagtudományi és tervezési tanszékén tanulnak és mindenáron tenni akartak valamit a randi drogok ellen.
Feltalálta egy olyan körömlakkot, ami a drogokkal érintkezve sötét színűvé változik.
Ebben az újításban azt szerették volna elérni, hogy a lányok praktikusan és nem feltűnően tudjanak védekezni a droggal történő támadások ellen. Sajnos rengeteg esetről hallunk, amikor gyanútlan lányoknak az italába tesznek drogot és aztán az öntudatlan lányokkal azt csinálnak amit akarnak. Sajnos amint előző cikkünkben megírtuk Danics Dórával is megtörtént ez az eset.


Ezekre az esetekre hozták létre az Undercover Colors nevű körömlakkot, ami Rohypnollal, Xanax-szal vagy GHB-val érintkezve elszíneződik. Ezáltal tudja figyelmeztetni a kiszemelt áldozatot a veszélyre.
A használata pedig roppant egyszerű. Ha kihoznak, egy italt a hölgynek csak belemártja az újját egy pillanatra az italba, és ha drog van benne akkor a körömlakk sötétre színeződik.


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments