INGYEN NYARALÁS RÁSZORULÓK RÉSZÉRE!

Adjunk hálát az égnek, hogy vannak még ilyen emberek.


Hihetetlenül nagylelkű felajánlást tett egy pár. Ezt látni a közösségi oldalukon.
Kedves Ismerőseink!
Párommal úgy döntöttünk, hogy idén nyáron vendégül látunk néhány rászoruló családot 4-5 napra (természetesen nem egyszerre, hanem egymás után jöhetnek a családok) Sümeg melletti kis faházunkban. A segítségeteket kérjük abban, hogy valóban rászorulók legyenek a vendégeink.
Ha ismertek a környezetetekben olyan családokat, ahol 1-2 vagy 3 gyermek van (akár mindkét, akár csak egyik szülő neveli őket), és anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy elmenjenek nyaralni, akkor jelezzétek felénk, hogy mi magunk kereshessük meg őket (itt a face-en vagy telefonon) az időpontok egyeztetése céljából. Tőlünk elérhető közelségben van a Balaton, Hévíz, Kehidakustány, Zalaszentgrót és még sok-sok kirándulóhely. Az ideutazásban sajnos nem tudunk segíteni, de szükség esetén keresünk ehhez is támogatókat. Ételről, italról és jó hangulatról mi gondoskodunk, a gyerekeknek sütiről, jégkrémről és mindenről, ami felejthetetlenné tehet egy nyaralást, pl. bográcsozás, szalonnasütés a kertben, sátorozás kicsiknek és nagyoknak, persze csak ha nincs kedvük rendes ágyban aludni és még sorolhatnám. 


Egy nappal később:


Kedves Barátaink!
Rengeteg nagyszerű emberrel hozott össze a sors e másfél nap alatt, amióta párommal meghirdettük az ingyenes nyaralás lehetőségét rászoruló családok számára! Sokan nem is sejtik, milyen csodálatos és önzetlen emberek laknak a közvetlen környezetükben! A legtöbben nem magukat helyezték előtérbe, hanem mások számára kértek segítséget egy nyaralás erejéig… Szomszédok, munkatársak, unokák, gyermekek, testvérek számára… öröm járja át a szívemet, ha látom, hogy akadnak még ebben a kíméletlen és sokszor kegyetlen világban jóságos emberek, akiknek fontosabb a mások öröme a sajátjukénál!
Hadd mondjak köszönetet mindazoknak, aki mások érdekében fordultak hozzánk a kérésükkel, hiszen akikért közbenjártak, még csak nem is tudnak róla!
Ezzel egy időben hadd kérjek meg mindenkit, hogy másokat már ne ajánljanak, mert tegnap délután megtelt a naptárunk, egészen augusztus végéig… 9 családdal sikerült egyeztetnünk az időpontokat, sajnos több nem fér bele a két hónapba.  Kérlek benneteket, osszátok ezt is, hogy ne tápláljanak hiú reményt azok, akik idén lemaradtak erről a lehetőségről!


Aki hallja, adja át!
Elkelne egy kis hírverés az ingyen nyaraltatás kapcsán… Ha mondjuk valaki felhívná a Fókuszt vagy tudom is én, melyik TV-műsor foglalkozik ilyesmivel… A többi család miatt, akik lemaradtak róla, mert sajnos korlátozottak a lehetőségeink, megérne egy próbát, hátha mások is tesznek ilyen felajánlást!!!

Köszönjük, hogy vagytok!!! Margit Klie Erdélyi

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Szólj hozzá

comments