MA VÉRHOLD! JÖN A VILÁGVÉGE?

“A nap elsötétedik, a hold vérré változik, mielőtt eljön az Úr nagy és rettenetes napja” – áll a Bibliában.


Ma telihold és teljes holdfogyatkozás is lesz egyben.
Holdfogyatkozás csak Telihold idején lehetséges, mikor a Nap, a Hold és a Föld egy vonalba kerülnek, és a Föld elzárja a napsugarakat a Hold elől. Ekkor a holdkorong színe vörössé változik, és ezt nevezik vérholdnak.
Hívők egy része biztos abban, hogy eljön a végítélet, amely a negyedik holdfogyatkozáskor következik be. Valláskutatók szerint a Szentírás több bizonyítékot is tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az ilyen időszakokban meghatározó események történnek az emberiséggel.


A NASA megerősítette, hogy ez a különös esemény csak háromszor következett be, több mint 500 éven belül – és most is ez fog történni. Az első a középkorban volt, 1493-ban, amikor a katolikus spanyol inkvizíció kiűzte a zsidókat, mely egész Nyugat-Európát megrázta. A második Izrael állam megalapításakor történt, 1949-ben. A legutóbbi 1967-ben volt, korábban, mint várták, pontosan a hat napos arab-izraeli háború idején.


A teljes vérhold pontosan 4:41 kor lesz látható!


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Szólj hozzá

comments