MINDEN EMBER OKKAL ÉRKEZIK AZ ÉLETÜNKBE. JÁRJ NYITOTT SZEMMEL!

Rengeteg ember él a földön. Te elgondolkoztál már rajta, hogy miért pont ezekkel az emberekkel találkoztál vagy, hogy miért pont velük vagy kapcsolatban?

loading…Ez nem véletlen! Ha végig gondolod, minden ember valami pluszt adott az eddigi életedben lehet, hogy negatív irányba vitte el az életedet, vagy a lelkedet, de ez pontosan akkor kellett neked, hogy a továbbiakban tudd, hogy mit kell el kerülnöd, hogy ne tedd tönkre az életed.

Az emberek többsége észreveszi és fogadni tudja az életünkbe érkező emberek segítségét, de vannak sajnos, akiket a negatív irányba fordító emberek annyira bevonzanak, hogy benne ragadnak ezekben a dolgokban és az egész életüket elrontják, pedig nekik is ott volt az a személy, aki ki tudta volna őket húzni a rossz dolgokból, csak éppen nem vették észre.

loading…Vannak emberek, akikkel ha találkozol azonnal tudod, hogy milyen okkal érkeztek oda, de vannak akik eltűnnek, és újra feltűnnek, mire megtudjuk, hogy miért is találkoztunk velük.
Lehet, hogy akivel eddig csak köszöntetek egymásnak ez után az egyik leg fontosabb ember szerepét tölti be az életedben, vagy akit ezek után meglátsz az utcán hónapokkal később már melletted ébred.
Mindennek meg van a pontos ideje, és amikor ez az idő eljön akkor pontosan meg is fogod érteni ezeknek az okát. És most ahogy végig gondolod érzed, hogy tényleg így van.


Járj nyitott szemmel, mert az élet folyamatosan küldi a segítőket és ezt te pontosan és ösztönösen érezni fogod, ha figyelsz, mert mindenre van megoldás!

loading…Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/
 

Szólj hozzá

comments