MOTOROSOK VIGYÁZZANAK! TÖBBEN IS RÁJUK VADÁSZNAK, HALÁLOS IS LEHET

Nagyon nagy veszélyben vannak azok a motorosok, akik erdőben motoroznak, még ha csak útlevágás céljából is.


Többen is dróthuzalokat feszítenek ki a fák közé, a motorosok megleckéztetése céljából.
Érthetetlen, hogy embereknek, mi a céljuk ezekkel a dróthuzalokkal, és hogy nem gondolnak az esetleges következményekre, amiben az emberek meg is halhatnak.
Az egyik közösségi portál csoportjába néhány napon belül több olyan fotó is felkerült, amelyben súlyos sérüléseiket mutatják be a motorosok, akiket a dróthuzal rántott le a motorról.


Az egyik fiatalember május 10.-én tartott hazafelé az erdőn keresztül, hogy levágja az utat, és óriási szerencséje volt, hogy nyakvédő volt rajta, ugyanis egy kifeszített dróthuzalba ment bele, ami egy centiméter mélyen vágta fel a nyakát, amit 36 öltéssel vágtak össze.


Egy quados is a nyakán szerzett sérüléseket, ha nagy tempóban megy arra, akár a fejét is levághatta volna.


Akik kifeszítik a drótkötelet jobb, ha tudják azt, hogy olyan területen, ahol mások is járnak, nem lehet kifeszíteni olyan sodronyt, ami sérüléseket okozhat. Ha balesetet okoz, akár emberölési kísérlet miatt is felelősségre lehet vonni.

OSSZÁTOK MINÉL TÖBBEN, HOGY ELJUSSON A HÍR MINDENKIHEZ! NE LEGYENEK HALÁLOS BALESETEK!


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments