Pápai Joci Majkáról: “Több van már közöttünk barátságnál”

Őszintén mesélt kettejük kapcsolatáról a két zenész, az is kiderült, már jóval több van köztük egy egyszerű barátságnál.

loading…


Meghatóan nyilatkozott egymásról a két zenész a Bestnek, mikor a köztük lévő barátságról kérdezték őket. Majka és Pápai Joci barátsága már nagyjából 15 éves, így aligha csoda, hogy ez a kapcsolat kinőtte magát.

loading…


 

"15-16 éve egy fellépésen ismerkedtünk meg egymással, amikor Majkáék jöttek Tatára koncertezni. Egyből kiderült, hogy nagyon jó az összhang közöttünk, és hamar nagyon jóban lettünk" – mesélte a lapnak Pápai Joci, aki sose volt féltékeny Majka sikerére és ez viszont is így volt, ha az énekesnek ment jobban a karriere.

Kapcsolatuk már-már olyan szoros, hogy együtt járnak nyaralni és gyermekeik is szinte testvérként tekintenek egymásra. Sőt még a párjaik is jó barátnők lettek!

"Nyugodt szívvel mondhatom, jóval több van már közöttünk barátságnál: mi már egy család vagyunk!" – mondta Pápai Joci.

loading…


Majka szerint azért működik ilyen jól a barátságuk, mert rengeteg közös pont van az életükben, ami erősíti a kapcsolatukat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Szólj hozzá

comments