RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

EGYEDÜLÁLLÓ FELAJÁNLÁS – CSALÁDI HÁZ….


Hihetetlen, hogy vannak ilyen jó szándékú emberek! De ez tényleg igaz!

Aki úgy érzi, hogy ez segítene, nekik a jobb életvitel megteremtésében az írjon egy levelet és lehet, hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott.
…. 3 szobával, wc-vel, fürdőszobával, nagy kerttel, bútorozottan, központi fűtéssel BÉRLETI DÍJ NÉLKÜL! Ez most nem egy álom, hanem valóság lesz július-augusztustól annak többgyermekes rászoruló családnak, akik nem riadnak vissza a költözéstől, elegük van a létbizonytalanságból, hajlandók maguknak állatokat tartani és a hatalmas kertet megművelni.


Tudják hol van 3466 Tiszadorogma? Nem? Mi sem tudtuk, de ez a csendes kis kedves falu fontos állomás lesz egy családnak kitörni a nyomorból. Óvoda a faluban, iskola a szomszéd faluban található, iskolabusz viszi a gyerekeket. Munkalehetőség a 37 km-re fekvő Tiszaújvárosban található. A JABIL-ba járnak az egész megyéből dolgozni. A faluból az ott dolgozok, szervezetten, autókkal indulnak.


A családnak CSAK REZSIT KELL FIZETNIE és addig maradhatnak, ameddig akarnak. Lehetőségük van később a házat is megvenni, ha maradni szeretnének és van tisztességes jövedelmük. Rengeteg fa az udvarban, hatalmas fenyők, díszfák, gyümölcsfák, disznóól, tyúkól, minden adott egy önellátó, szorgos családnak. A jószívű tulajdonosok még előnevelt csirkét is hajlandóak az új családnak ajándékozni, ha elfogadják.

Ha érdekli Önöket a lehetőség kérem, szánjanak rá több időt és írjanak nekünk. Mutassák be jelenlegi életüket, önmagukat, gyerekeiket. Küldjenek fényképeket. NEM MI VÁLASZTUNK! KÉREM IDE ÍRJANAK!!!
Ha csak annyit írnak "…minket nagyon érdekelne" …..ez kevés lesz.


Osszátok minél többen, mert biztosan rengeteg rászoruló család van az országban, és ha ismertek olyat, akinek még internet sem áll a rendelkezésére kérlek, segítsetek nekik és írjátok meg ti a levelet.


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Szólj hozzá

comments