RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS! FEGYVERESEKET KERESNEK!

A rendőrség nagy erőkkel keresi azokat a fegyveres rablókat, akik 08.29-én egy Zuglói lakásba betörtek és bántalmazták az ott lakó személyt.

loading…A két képen Demecs Norbertet látható.
A budapesti rendőrök keresik Demecs Norbertet, aki a gyanú szerint 3 társával, hétfő délután fél 4 környékén berontott egy XIV. kerületi lakásba az Öv utcában, ahol bántalmazták és fegyverrel fenyegették az ott lakót. Pénzt, telefont, számítástechnikai eszközöket követeltek és ezekkel eltűntek.

loading…A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 461-5110-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

loading…Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/
 

Szólj hozzá

comments