RÖVID IDŐN BELÜL BETILTJÁKA KEMOTERÁPIÁT

A kemoterápiát az orvosok több mint 70%-a nem alkalmazná saját magán.

loading…A kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a kemoterápia az egészséges sejteket károsítva arra bírja őket, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, ami táplálja és segíti a daganatok növekedését és ellenállóbbá teszi őket.

 

loading…Azt állítják, hogy a kutatás teljesen váratlanul érte őket, és megdől az eddigi tény miszerint a kemoterápia évekkel hosszabbítja meg az emberek életét.


Több kutatás szólt már arról, hogy a kemoterápia és a vele együtt szedett gyógyszerek nem segítenek, hanem csak rontanak a betegségen, sőt sok esetben a kezelés sokkal előbb megöli a beteget, mint maga a betegség.


Peter Nelson a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ tudományos munkatársa magyarázza: “A WNT16B, kölcsönhatásba lép a hozzá közeli tumor sejtekkel és növekedésre készteti őket. Ezáltal még ellenállóbbá válnak majd a további terápiának.”
“Eredményeink azt mutatják, hogy a károsodott egészséges sejtek válaszai közvetlenül hozzájárulhatnak a tumor fokozott növekedési kinetikájához.”

loading…Eközben folyamatosan hallunk a gyógynövények jótékony hatásairól, amit a nagy gyógyszergyárak próbálnak cáfolni, mivel hatalmas bevételtől esnének el, ha mindenki a természetes utat választaná.
Az igazság az, hogy ha mindenki a kurkumát és D-vitamint szedne, a ráknak még kifejlődni sem lenne sok esélye. ÉS még az édes üröm is nagyon hatásos erről bővebben itt olvashatsz.

 

Szólj hozzá

comments