SZÁZEZREKET KAPHATSZ, HA REGISZTRÁLSZ ERRE AZ OLDALRA!

SZÁZEZREKET KAPHATSZ, HA REGISZTRÁLSZ ERRE AZ OLDALRA!


És még vissza sem kell fizetni.

loading…A magánszemélyeknek létrehozott adománygyűjtő oldal használatához, csak egy bankszámlára és egy kevés angoltudásra van szükség, ami ha nekünk nincs is meg, de ismerőseink körében csak van valaki, aki segíteni tud nekünk ebben.

loading…Nincs kitételhez kötve, hogy milyen esetekben lehet kérni az adományokat, lehet szó vészhelyzetről, esküvőről, házról, vagy kisebb kiadásokról.

Az Indiegogo Life-ot azért hozták létre, hogy akik szívesen megosztanák amiük van segíteni tudjanak a rászorulókon.
Annyit kell tennünk, hogy ide kattintunk, majd a Start free fundraiser gomb megnyomása után már létre is tudjuk hozni a saját profilunkat, amivel el tudjuk kezdeni az adománygyűjtést. Elsőként regisztrálnunk kell, majd ki kell töltenünk egy jelentkezési lapot, ahol meg kell neveznünk, hogy mire is gyűjtjük a pénzt és az elérni kívánt összeget, amit amerikai dollárban kell megadnunk, és, hogy hány napon belül kívánjuk azt elérni.

loading…


Képet is tölthetünk föl, de nagyon fontos a történetünk leírása.
Az üzemeltetők azt ígérik, ha a gyűjtésed sikeresen zárult a pénzt az adataid elkérése után 15 napon belül utalják a számládra.


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

Szólj hozzá

comments