TE LENYELED A DINNYEMAGOT? ITT AZ IGAZSÁG RÓLA!

Szerintem nincs olyan ember, aki ne szeretné nyáron a jó hideg, hűsítő, lédús dinnyét.


De az evési szokások teljesen eltérőek.
Van, aki kenyérrel eszi, van aki villával, van aki kanállal, van aki szeleteli, van aki mag nélkül és van aki maggal.
Most lássuk, az igazságot a dinnyemagról:
Bátran lenyelheted a magot, sőt ha jót akarsz a szervezetednek, akkor nyeld is le.
Az emésztőrendszerbe jutva semmilyen problémát ne okoz. A dinnyemag ugyanis csaknem az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, bővelkedik vasban, cinkben, kalciumban és B-vitaminokban a csontokat is erősíti. A benne lévő telítetlen zsírsavak védik az érrendszert, megelőzve ez által a keringési rendellenességek kialakulását.
A dinnye alkotórészei számtalan betegségtől megvédenek, és segítenek megőrizni ideális testsúlyodat. Rendszeres fogyasztásától csak néhány krónikus panasz mellett kell tartózkodnod, mint a cukorbetegség, ugyanis a glikémiás indexe magas.  Az összes létfontosságú vitamin, ásványi anyag és nyomelem megtalálható benne.
A dinnye nem csak egészséges, de a segítségével fogyni is lehet.
Egy rövid és intenzív dinnyekúra segítségével, ami pár napig tart akár egy ruhaméretet is fogyhatsz. Ez idő alatt nem lesz szükséged más táplálékra, ugyan is a dinnyében megtalálható minden létfontosságú anyag a szervezeted számára.
Te hogyan fogyasztod a dinnyét?


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/

 

Szólj hozzá

comments