VIGYÁZAT! ÍGY HÚZZÁK KI A PÉNZT A ZSEBEDBŐL! NE VEDD ÁT A CSOMAGOT

Rendkívül okos módszerrel veri át az embereket egy lengyelországi cég!

loading…
Pontosan tudják, hogy mikor kell ezzel az embereket célozni.


Egy lengyelországi cég névre szólóan küldi az embereknek a fogyókúrás termékeket tartalmazó csomagot anélkül, hogy azt bárki is megrendelte volna. A csomag átvétele teljesen ingyenes. Éppen jókor, hiszen jön a nyár, rengetegen szeretnének karcsúbbak lenni a fürdőruhás szezonra, aki ezt a csomagot megkapja biztosan örül neki, és gyorsan alá is írja az átvételi elismervényt. Igen ám, de itt jön a bibi, amiről sokan nem tudnak. Ha az átvételi elismervényt aláírja, akkor azonnal létrejön a szerződés a cég és a címzett között, ami további termékek rendelésére vonatkozik, ezek azonban már nem ingyen érkeznek, hanem akár több 10.000-ft ba is kerülhetnek, és mivel aláírta az elismervényt nem fizetés esetén akár behajtható is lehet az összeg.

loading…Ha valaki kapott ilyen csomagot annak tudnia kell, hogy ettől a szerződéstől 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság eljárást indított a Vital Investments ellen az esetleges jogsértések felderítése miatt.


AZ NFH FELHÍVJA MINDENKI FIGYELMÉT, HOGY KÉRETTLEN CSOMAGOT NE VEGYENEK ÁT!!!
OSSZÁTOK! HOGY NE ESSENEK AZ EMBEREK EBBE A CSAPDÁBA!


Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.vilagom.hu/newsletter/
 

loading…


Szólj hozzá

comments